BEHANDLING & PRIS

Thaimassage (30min)...300:-

Thaimassage (60min)...500:-

Oljemassage (30min)....300:-

Oljemassage (60min)...500:-

Fotmassage (60min)...500:-

Örtmassage...500:-

Body Scrub...550:-

Efter behandling erbjuder vi kaffe, te, frukt och kakor.

Icon_Thaimassage_90x90

Thaimassage

Den är baserad på principerna av djup tryckmassage utan olja och involverar energilinjer som går runt i kroppen. Massagen hjälper till att lösa upp energiproppar så att man får ett fritt flöde av energi i kroppen. Denna massage lägger inte sin tonvikt på att stretcha och böja kroppen. Rekommenderas till personer som gillar långsam och grundlig massage.
Icon_Oljemassage_90x90

Oljemassage

En unik kompletterande blandning av Indisk och Thailändsk massage där kunden skräddarsyr sin egen blandning av aromatisk olja. Oljan är ett extrakt från blommor, örter och kryddor för att för­bättra själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen är len, rytmisk och upplevs därför som väldigt avslappnande.
Icon_Fotmassage_90x90

Fotmassage

Denna metod går många tusen år tillbaka och involverar en mjuk stimulation av akupressurpunkter i fötterna som har en direkt koppling till olika organ och körtlar. Den är baserad på den kinesiska meridian teorin av Chi, energivägarna i kroppen som har sina ändar i fötterna. På dessa punkter i fötterna stimuleras harmoni och balans i kroppen.
Icon_Ortmassage_90x90

Örtmassage

Örtmassage är en terapeutisk behandling som tas efter en vanlig massage. Örterna som t.ex. ingefära, citrongräs, kamfer mm. värms upp i ett knyte där man med mjuka tryck masserar kroppen. De väldoftande örterna har en medicinsk effekt för att lindra smärta i onda ryggar och ömma punkter på kroppen. Spänningar och knutor löses upp av värmen och den välgörande örtmedicinen som tränger ned i musklerna.
Icon_Bodyscrub_90x90

Body Scrub

En skön helkroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och gör huden underbart mjuk och len.
Icon_PedikyrManikyr_90x90

Pedikyr och Manikyr

Behandlingen är för dig som behöver omvårdande och förebyggande fotvård. Vi börjar med ett avslappande fotbad därefter följer nagel vård med åtgärder för eventuella nageltrång och kartnaglar mm. Sedan följer borttagning av förhårdnader och liktorn efterföljt av en skön fotmassage.
Icon_Dusch_90x90

Dusch

Dusch & Omklädningsrum & Toaletten finns i korridoren!
Icon_Towel_90x90

Handduk

Handdukar kan lånas!